دیواربرشی فولادی | طراحی , محاسبه , ساخت و نصب سازه های سنگین فولادی با تکنولوژی دیواربرشی فلزی
شرکت الماس سازه با بهره مندی از کادر مجرب و ابزار روزآمد آماده همکاری با فعالین حوزه عمران و ساختمان در خصوص طراحی و اجرای سازه های سنگین فلزی با متد دیواربرشی فلزی می باشد. با ما در ارتباط باشید 09153043465 بازرگانی.
دیواربرشی فولادی در اسکلت های سنگین فلزی
آشنایی با دیواربرشی فلزی و تاریخچه آن
از سال 1970 این سیستم به عنوان سیستم مقاوم در برابر بارهاي جانبی در تعدادي از ساختمان هاي مدرن و مهم جهان استفاده شده است. ایده اولیه دیوار برشی فولادي شباهت آن با تیر ورق می باشد. مطالعات و پژوهش هاي گسترده آزمایشگاهی و نظري انجام شده در نهایت منجر به ورود این سیستم سازه اي در آیین نامه کانادا در سال 1994 و در آیین نامه امریکا در سال 2005 واقع شد. دیوار برشی فولادي یک سیستم نوین باربر جانبی است که به علت تامین همزمان پارامترهاي سختی، مقاومت و شکل پذیري، در دهه هاي اخیر مورد توجه محققین و مهندسین قرار گرفته است. این سیستم از تیر و ستون مرزي و ورق فولادي تشکیل شده است که به صورت جوشی یا پیچی به اعضاي مجاور اتصال می یابد.
مزایای دیواربرشی فلزی نسبت به دیواربرشی بتنی :
. حذف 30 درصد زمان اجرا پروژه(حذف کل فرایند قالب بندی و بتن ریزی دیوار محل پروژه)
. سبک سازی پروژه(وزن دیوار برشی فلزی نسبت به بتنی 80 درصد کمتر است.)
. کاهش مصرف میلگرد و بتن تا 40 درصد در فونداسیون.
. صرفه جویی 100 درصدی (میلگرد،بتن،و سایر مصالح در دیوار برشی نظیر تخته دفنی،سیم آرماتور بندی و قالب بندی،اسپیسر و حذف داربست فلزی).
. فرایند اجراء استاندارد دیوار برشی فلزی بدلیل تولید در کارخانه و حذف ریسک عیار پایین بتن و دانه بندی نامناسب و همچنین طرح اختلاط معیوب و بتن ریزی در زمستان و یخ زدگی بتن.
.افزایش 7 تا 12 درصدی فضای مفید ساختمان در نتیجه افزایش 4 تا 10 درصدی متراژ سندی ساختمان که موجب افزایش درآمد سازنده میگردد.تا حدی که 50 تا 130 درصد هزینه کل ساخت سازه از محل افزایش متراژ تامین خواهد شد.
. ظاهر زیبا و بالا بردن تاثیر تبلیغاتی در فروش پروژه ها
سایر مزایای دیواربرشی فولادی
. افزایش سرعت اجرا
. پیش ساخته بودن اعضاي سازه فولادي در مقایسه با سازه بتنی
. امکان بتن ریزي همزمان سقف ها
. قابلیت ساخت اعضا در کارخانه در هر شرایط جوي
. تسهیل و افزایش سرعت نظارت و تحویل کار
. حذف مدت زمان عمل آوري بتن
. کاهش30 درصدی مدت اجرای پروژه
. سبک سازی ، 25 تا 30 درصدی پروژه
. حذف میلگرد و بتن دیوار برشی
. حذف قالبند و آرماتور بند دیوار برشی
. حذف 30 درصد زمان اجرا پروژه(حذف کل فرایند قالب بندی و بتن ریزی دیوار محل پروژه
. سبک سازی پروژه(وزن دیوار برشی فلزی نسبت به بتنی 80 درصد کمتر است.)
. کاهش مصرف میلگرد و بتن تا 40 درصد در فونداسیون
. صرفه جویی 100 درصدی (میلگرد،بتن،و سایر مصالح در دیوار برشی نظیر تخته دفنی،سیم آرماتور بندی و قالب بندی،اسپیسر و حذف داربست فلزی)
. فرایند اجراء استاندارد دیوار برشی فلزی بدلیل تولید در کارخانه و حذف ریسک عیار پایین بتن و دانه بندی نامناسب و همچنین طرح اختلاط معیوب و بتن ریزی در زمستان و یخ زدگی بتن
. ظاهر زیبا و بالا بردن تاثیر تبلیغاتی در فروش پروژه .
. افزایش 7 تا 12 درصدی فضای مفید ساختمان در نتیجه افزایش 4 تا 10 درصدی متراژ سندی ساختمان که موجب افزایش درآمد سازنده میگردد.تا حدی که 50 تا 130 درصد هزینه کل ساخت سازه از محل افزایش متراژ تامین خواهد شد.